Sportsspill på datamaskin eller mobiltelefon?

I likhet med andre typer spill, så er det visse forskjeller mellom å spille sportsspill på mobiltelefon eller på datamaskinen. Lenge var spill på datamaskinen det vanligste, og mange foretrekker fortsatt dette – skjermen er større og nettet er gjerne mer stabilt.

Det er imidlertid stadig flere nettkasinoer og tilbydere av odds, liveodds og diverse sportsspill som er mulig å spille på fra mobiltelefonen. Dette gjør at du kan spille på en mer fleksibel måte, og mer eller mindre når og hvor det måtte passe deg. Se for deg at du er på vei til hytten din på fjellet, og plutselig innser du at du har glemt å kjøpe tippekupong for dagens fotballkamp. I slike tilfeller er det veldig praktisk å kunne tippe på mobilen.

Strategier

Uansett om du velger å spille sportsspill som odds fra din mobiltelefon eller datamaskin, så er det visse strategier du bør følge. En av disse er hvilken innsatsmetode du bør velge. Beregn først og fremst hvor mye du kan satse, slik at du er sikker på at økonomien din vil tåle det dersom du taper. Jo mer du satser, jo mer kan du vinne. Men fallhøyden er også desto større dersom du skulle tape. Hvis du ønsker å spille på en sikker måte, så kan det være greit å spille med faste innsatser.

Mange sverger også til Martingale-strategien, som går ut på å doble innsatsen etter ethvert tap, i håp om å vinne tilbake de tapte pengene – noe som kan gi deg stor profitt. Dette kan imidlertid slå begge veier, og er derfor en ganske risikabel måte å spille på. Det finnes også mange flere tips og anbefalte strategier som kan følges, og det kan være lurt å sette seg inn i disse før du spiller. Lykke til!