Vakre hjemmesider

De fleste store selskap har fantastiske hjemmesider som støtter opp mot produktet deres i aller høyeste grad. Her er ingenting skapt uten grunn, hver eneste detalj har blitt lagd med et poeng.

Se bare på hjemmesiden til Kiwi, for eksempel. Kiwi er et supermarked, en kjede av lavprisbutikker med mat og småting for huset. Man kunne nesten trodd at de ikke behøver en hjemmeside, men som nevnt er det nødvendig for ethvert seriøst selskap å kunne presentere seg selv på nettet. Kiwi har derfor lagd en flott hjemmeside som gir folk nøyaktig det de behøver. Det første man får se er spesielle tilbud, oppskrifter og selvsagt en guide som hjelper deg med å finne din nærmeste butikk. Enkelt og raskt men samtidig utrolig bra for bedriften. Et selskaps hjemmeside må nemlig speile av deres virksomhet.

Der Kiwis hjemmeside er grønn som merket deres, har Betsafe et spennende design med en fantastisk oversikt over spillene de tilbyr. Bra valg av farger og en informativ førsteside er en av hovedgrunnene til deres suksess. På noen få strakser vet du nøyaktig hva selskapet tilbyr, hvorfor du burde registrere deg der og hvilke fordeler du får som kunde.

Samme kan sies om andre store selskap som adidas og Helly Hansen. Førstnevnte går rett på sak når man klikker seg inn på hjemmesiden – her får du beskjed om de nyeste utviklingene til det legendariske selskapet og selvsagt en nettbutikk der du kan bestille alt du ønsker deg. Så har man Helly Hansen som inviterer besøkende på fantastiske turer til de mest avsidesliggende steder. Her får man se klærne i bruk, noe som vekker kjøpslysten. Noen raske klikk tar deg med til nettbutikken, der du får informasjon om de mest populære plaggene og selvsagt en oversikt over Helly Hansens butikker verden over. Så har man jo VisitNorway.com som faktisk har vunnet flere priser for sitt fantastiske design – den offisielle hjemmesiden til Norge som land har vekt interessen for landet hos millioner av mennesker verden over.